Loopbaanadvies/-coaching

Je staat op het punt om even pas op de plaats te maken om te onderzoeken wat voor jou op dit moment én voor de toekomst belangrijk is in jouw werk.

  • Geeft mijn huidige baan mij nog genoeg voldoening? Wordt er voldoende beroep gedaan op mijn kwaliteiten? Waar draag ik aan bij met mijn werk? Doet die bijdrage er voldoende toe voor mij? Of wil ik liever een heel andere bijdrage leveren? Kortom: wat bezielt mij en hoe wil en kan ik daar uiting aan geven?
  • Ik moet door omstandigheden van werkomgeving veranderen en krijg graag ondersteuning bij mijn zoektocht naar een passende nieuwe baan.
  • Wat zijn mijn mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt?
  • Ik ben tevreden met mijn baan, maar heb het gevoel meer op mijn plek te zijn als mijn functie iets andere accenten krijgt. Hoe ziet mijn functie er dan uit? En hoe maak ik dit bespreekbaar in mijn organisatie?
  • Ik wil al langer ander werk maar zet die stap steeds maar niet. Wat houdt mij tegen? En wat past het beste bij mij?
  • Mijn werk-privé balans raakt snel verstoord. Hoe voorkom ik dat dat steeds gebeurt?

Herkenbaar?

Wil jij antwoord op jouw specifieke vragen? Vraag dan geheel vrijblijvend een (gratis) kennismakingsgesprek aan en we bespreken hoe mijn begeleiding er voor jou uit kan zien.

Werkgeluk (plezier, voldoening en zingeving) is een thema dat bij steeds meer mensen leeft. Een mooie bijkomstigheid is dat jouw werkgeluk niet alleen een positief effect heeft op jouzelf, maar ook op je collega’s en de organisatie waar je werkt. Daarom krijgt dit thema ruim aandacht in mijn begeleiding.

Inhoud traject

Gaan we samen aan de slag dan krijg je een traject op maat waarin in ieder geval aandacht uitgaat naar:

  • De rode draad uit je werk- en privéleven.
  • Persoonlijke eigenschappen, kernkwaliteiten, competenties en wensen en mogelijkheden ten aanzien van je verdere loopbaan.
  • Verkenning van de arbeidsmarkt.
  • Een plan van aanpak met daarin de stappen die je moet zetten om jouw doel te bereiken.

Kosten en looptijd traject

Dit traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van anderhalf uur. Werkmateriaal en benodigde tests zijn hierbij inbegrepen. De looptijd is 3 tot 4 maanden.

Buiten onze bijeenkomsten is overleg altijd mogelijk (online/telefonisch).

Een traject kost € 1495,- (excl. btw). Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding van deze kosten.

Ben je een particulier met een smalle beurs, dan wordt de prijs na overleg vastgesteld.

Woon je ver weg van Zutphen of vind je het prettig vanuit huis te werken? Een traject met (veel) online contact via Zoom is ook mogelijk en blijkt in de praktijk prima te werken.